Informatie nieuwe leden

Hallo nieuw tennisleden,

Ten eerste van harte welkom bij Tennisvereniging ’t Zand. Leuk dat je lid bent geworden! Via deze mail willen wij je graag informeren over een aantal praktische zaken over de vereniging.
Ook verwijzen wij je graag naar de website (www.tvtzand.nl), alle informatie die je nodig hebt kun je daar vinden.

De factuur is inmiddels verstuurd via de KNLTB, als je die niet in je mailbox hebt aangetroffen, check dan even je spam.
Indien je hier vragen over hebt, dan mag je altijd even contact opnemen via [email protected]
Je abonnement wordt automatisch ieder jaar met een jaar verlengd.

Door het jaar heen vinden er verschillende activiteiten plaats op het park, er zijn zowel interne als externe toernooien waar je je voor in kunt schrijven. Inschrijven doe je op www.toernooi.nl voor de interne toernooien en bij mijnknltb.toernooi.nl voor de externe en open toernooien. Voor beide zal je eerst een account moeten aanmaken. Daarvoor heb je jouw lidnummer nodig die te vinden is op mijnknltb.toernooi.nl in de zoekbalk boven aan de pagina waar je jouw naam in kunt typen.

Tevens zijn er mogelijkheden om tennisles te volgen. Voor informatie hierover, stuur ons een email of kijk op de website.

Vind je het leuk om vrijwilligers werk te doen voor de vereniging kun je op de website kijken welke commissies er zijn, je kunt ook contact opnemen met het hoofdbestuur via [email protected].

Om te kunnen tennissen dient er afgehangen te worden via de KNLTB Club-app. De app is te downloaden in de appstore van uw mobiel of tablet. Houd hiervoor uw bondsnummer bij de hand. U moet voor uw wachtwoord klikken op wachtwoord vergeten. U krijgt dan een mail met aanmaken wachtwoord op het mailadres wat bij de club bekend is. Kost een paar minuten voor de mail binnen is. Daarna kunt u met het aangemaakte wachtwoord inloggen op de app. Een pasje heeft u dus niet meer nodig. Deze worden nog beperkt uitgegeven. In de app vind u ook info over uw clubgenoten. Wat voorheen ook in het informatieboekje stond. Mocht u echt niet willen dat uw telefoonnummer of mailadres hier in komt te staan kunt u dit melden op [email protected]. Let op: deze info is besloten dus alleen voor uw medeclubleden. Uw foto is eenvoudig te wijzigen in de app. Na verzending zal de club de foto goedkeuren en komt de nieuwe foto bij uw gegevens.
Het afhangen via de clubapp gaat heel eenvoudig. Zie voor uitleg van de KNLTB clubapp en het afhangen hierin de volgende link:
https://youtu.be/0RvYg9JNbI4

De tennisbanen kun je alleen met sportschoenen betreden, er zijn schoenzolen (met noppen) welke niet op de kunstgrasbanen mogen. Een voorbeeld hiervan hangt in de tenniskantine.

Op kunstgrasbanen is het verstandig om met drukloze ballen te spelen. Deze zijn eventueel in de kantine te kopen.

Na het tennissen dienen de banen geveegd te worden met de matten die aan de hekken hangen.

Van onze leden verwachten wij ook dat zij een steentje bijdragen. Alleen daardoor kunnen wij de contributie zo laag houden. Er dient een keuze gemaakt te worden voor schoonmaak dienst of voor kantine dienst. Voor het seizoen begint ontvang je een mail met meer informatie en kun jij je via de app opgeven. Te vinden onder diensten. De indeling hiervan is aan het begin van het seizoen te vinden in de app.

Als tip willen wij je meegeven om zoveel mogelijk vrij te tennissen en mee te doen aan toernooien. De recreantencompetitie op zondag ochtend is ook zeker een aanrader.

Bij lid worden van onze vereniging ga je akkoord met de gestelde privacy verklaring van tennisvereniging ’t Zand. Deze is te vinden op de site. Tevens komt je naam op de site voor kantinedienst indeling, schema indeling bij toernooien of mogelijke info rondom je goede prestaties. Dit kan gepaard gaan met een leuke foto. Mocht je daar problemen mee hebben horen we dat uiteraard graag.

Mochten er nog vragen zijn kun je altijd even mailen naar [email protected].  

Wij wensen je heel veel tennisplezier en zien je graag terug op de baan!

PS: de factuur wordt verstuurd via de KNLTB, als je hier vragen over hebt, dan mag je altijd even contact opnemen via [email protected]. Je abonnement wordt automatisch ieder jaar met een jaar verlengd.

Met vriendelijke groet,  

Saskia Kok-Mak
Penningmeester
[email protected]

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 224 591 940

Adres

Koning Willem II-Weg 2
1756 BH 't Zand

KVK-nummer

40634097