Tennisles

Wil jij je speelsterkte verbeteren, heb je moeite met een bepaalde slag, wil je jouw niveau op peil houden of wil je gewoon wekelijks met een trainer tennissen? Dat kan!

TV ‘t Zand biedt in samenwerking met Baars Tennisschool tennislessen aan. Baars Tennisschool is een ambitieuze en proactieve tennisschool, gevestigd in Schagen en werkzaam bij 9 verenigingen van Den Helder tot IJmuiden. Door actief samen te werken met het bestuur en diverse commissies probeert de tennisschool de doelen van de vereniging te behalen.

De tennislessen worden gegeven door ervaren tennisleraren. Samen geven zij al decennialang tennisles en staan vol enthousiasme voor je klaar.  

Regulier Tennisles
Weet je al zeker dat je tennis leuk vindt of heb je al eens eerder getennist? Dan kan je meedoen met de lessenreeks en op een vaste dag wekelijks tennisles volgen. Er wordt een lessenreeks in de zomer en in de winter gegeven. Elk nieuw seizoen wordt er een mail naar alle leden van de vereniging gestuurd met daarin de praktische informatie over de desbetreffende lessenreeks. Hierin vind je informatie over de aantal lesweken, de kosten en ook een inschrijflink. Via die link kan jij je aanmelden voor de lessenreeks.

Het is handig om je eerst aan te melden als lid van TV ‘t Zand zodat ook jij de les informatie ontvangt. Een lidmaatschap is tevens verplicht om tennislessen te kunnen volgen.

Vragen?
Heb je nog een vraag aan Baars Tennisschool? Vul dan het contactformulier in op de website of stuur een mailtje naar Ruud, Kees of Monica via [email protected]. https://www.baarstennisschool.nl/contact/ 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 224 591 940

Adres

Koning Willem II-Weg 2
1756 BH 't Zand

KVK-nummer

40634097