Burentoernooi

23 april 2023


Op zondag 28 mei willen wij, T.V. Julianadorp, T.V. ’t Zand en T.C. ’t Oghe, voor onze eigen leden een gezellig en sportief toernooi houden. In totaal hebben we maar liefst twaalf banen om te bespelen, dus dat staat garant voor een hele dag speelplezier.

We spelen alleen dubbels (HD, DD, MD; 17+ en 50+) in poultjes en iedere poule speelt alle wedstrijden op hetzelfde park. Dat betekent dat je niet van hot naar her hoeft te reizen. Indelen van de poules gaat op actuele rating en elke wedstrijd duurt een uur. Houd er rekening mee dat je voor de gehele dag beschikbaar bent, we spelen zoveel mogelijk overdag. We accepteren geen verhinderingen (bijv. voor een dagdeel).

Jullie kunnen je inschrijven via www.toernooi.nl. Als je geen tennismaatje hebt, dan kunnen we altijd op zoek gaan naar iemand, ook bij een van de andere twee clubs. Je hoeft niet met iemand van je eigen club te spelen, mag natuurlijk wel…

Schrijf je in voor 19 mei, dan ben je verzekerd van een plekje. Kosten zijn €7,50 per persoon. Jij doet toch ook mee? Tot 28 mei op een van onze banen!

Sportieve groet, T.V. Julianadorp, T.V. ’t Zand en T.C. ’t Oghe! 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 224 591 940

Address

Koning Willem II-Weg 2
1756 BH 't Zand

KVK-nummer

40634097